dijous, 21 d’agost del 2008

CAMPANYA: APADRINA INFANTS DELS PPCC


Després del rebombori que s'ha generat per la campanya d'apadrinament d'infants extremenys nosaltres considerem també que ha estat un error ja que als infants que de debó  cal ajudar són als dels Països Catalans. És per això que des d'asobredefotutscornuts.org endegem aquesta campanya per denunciar la situació dels nostres menuts. Només has de copiar l'html al teu web o blog i fer-ne difusió.

2 comentaris:

Ximo ha dit...

Doncs, res, mireu: que resulta que jo sóc un maltractat per manifiestos-boicots-anticatalanisme=espanyolisme al qual li demanem expressar-se en cristiano molt sovint al seu poble i el mirem mal per opinar que sóc d'una altra nació europea, però sense estat, que s'atreveix a fer-los vore als espanyolistes que ells sí que ho són, i tant, de nacionalistes, vaja, ultranacionalistes, els dic que ens espolien als PPCC i em responen insolidari... Bo no seguisc perquè us sabe la cantinela, veritat?
Aleshores, done les meues dades per si de cas algun ciutadà del món s'interessa per mi:
xiquet del Camp de Morvedre, 42 anys, amb treball fix, certa _ bona_ presència,hipoteca a mig pagar, cotxe en terminis fins a 2010, cuine prou bé i tinc endreçada la casa la major part de la setmana.
INTERESSADES envieu un sms al 6969 amb el text AHH!. Com que no sóc nacionalista, accepte fèmines de totes les nacionalitats històriques o no, fins i tot de països amb estat que no hagen participat als actuals Jocs Olímpics.
No us en penedireu, nenes!!*!!

front meridional ha dit...

Amic Ximo:
Encara que completament d'acord amb les vostres raons i també sent patidora del l'anticatalanisme/ espanyolisme disculpeu-me però crec que heu equivocat o almenys mal interpretat la finalitat de la campanya, perquè malgrat el vostre entusiasme, poc trellat i l'aura d'innocència que despreneu no sou ja un infant.
I encara que és ben palesa la vostra necessitat i premura per trobar parella ja que l'arròs de vostè no sols és que ja s'haja passat sinó que està fossilitzat al recipient on s'ha estat coguent, AQUESTA NO ÉS UNA PÀGINA DE CONTACTES.
Malgrat això no seré pas jo qui us pose pals a les rodes si surt bé el vostre pla. És més si m'assabente que triomfeu potser servidora també es promocione amb el mateix mètode.